Acasă » Cadre Didactice » DECEMBRIE – luna cadourilor pentru elevii Școlii Gimnaziale Satchinez

DECEMBRIE – luna cadourilor pentru elevii Școlii Gimnaziale Satchinez

IMG_0080 IMG_0108

Ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă, perioadă în care atmosfera este una a bucuriei și a amintirilor legate de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visam sau în care încă visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun.

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare nerăbdare de toată lumea, indiferent de vârstă. Sigur că ne gândim cu drag la cadourile lui Moş Crăciun, la colinde și la mirosul de brad. Şi, cu siguranţă, experienţele personale încarcă astfel de clipe magice cu semnificaţii proprii. Dar mai mult decât atât, tradiţiile legate de Crăciun aduc simboluri naturale vechi de sute de ani
Sărbătoarea Crăciunului a fost întotdeauna o sărbătoare a bucuriei pentru creștini, dar, mai ales pentru copii, care așteaptă cu nerăbdare momentul împodobirii pomului, principalul simbol al Crăciunului.
Bradul împodobit din fața școlii, oferit de SC Expert Petroleum SRL, a adus multă bucurie copiilor noștri, iar sponsorizarea celor mai buni 14 elevi demonstrează faptul că societatea respectivă susține performanța și promovează valorile în învățământul românesc.
Totodată, dorim să aducem mulțumirile noastre tuturor persoanelor care au contribuit la această acțiune, pentru modul în care s-au implicat în comunitatea noastră.
Prin acțiunile întreprinse pentru al doilea an consecutiv, Expert Petroleum a reușit să fie mai aproape de sufletul acestor copii, să le ofere bucurie.
În speranța că această colaborare nu se va opri aici, Școala Gimnazială Satchinez aduce mulțumiri societății și le dorește tuturor mult succes în activitățile viitoare.

Un alt cadou pentru elevii premianți în anul școlar trecut, a fost oferit de către Clubul ROTARY Timișoara Opera, în cadrul proiectului Premii pentru premianți. Astfel, în data de 07.12.2014, la Cinematograful Cinema City, din cadrul Iulius Mall, cei mai buni 15 elevi ai școlii noastre au fost recompensați pentru rezultatele foarte bune obținute la învățătură și au vizionat un film distractiv, dar în același timp și educativ.

 

Școala Gimnazială Satchinez are deosebita plăcere ca, prin intermediul ziarului local, să aducă mulțumiri atât în numele instituției de învățământ cât și a celor 50 de elevi de la Școala Primară Bărăteaz și Grădinița Bărăteaz, pentru cadourile făcute în data de 08.12.2014, constând în dulciuri și jucării, oferite de către Parohia Bischofswieswn și Parohia și Grădinița Winkl, sub coordonarea asociației AG „ Berchtesgaden hilft Rumaniein” e.V.
Totodată, dorim să aducem mulțumirile noastre domnului Gheorghe Viriș, persoana care a avut o contribuție importantă în cadrul acestei acțiuni.

Ca de fiecare dată cu prilejul Sărbătorii de Crăciun, Primăria Satchinez a pregătit pentru fiecare elev câte un pachet cu dulciuri, motiv pentru care le mulțumim reprezentanților instituției deoarece an de an sunt alături de elevii noștri, aducându-le, prin acest gest simplu, o mare bucurie în suflet. Mulțumiri speciale și alese urări de bine se îndreaptă în primul rând înspre domnul primar Dan Florin Ion, persoana care și-a arătat întotdeauna sprijinul necondiționat pentru soluționarea problemelor școlii din comuna pe care o reprezintă.
Școala Gimnazială Satchinez aduce mulțumiri tuturor sponsorilor, le dorim sărbători liniștite și fericite alături de cei dragi! Este un gest de apreciat și poate un exemplu demn de urmat pentru că în preajma Sfintelor Sărbători a aduce bucurie copiilor este unul dintre lucrurile cele mai frumoase.
Desigur, gândurile noastre de bine se îndreaptă acum înspre toți locuitorii comunei noastre.
Sărbători Fericite și un An Nou cât mai bun!

Director,
Prof.Liliana CĂLIANU


Lasă un comentariu